Novi film Jennifer Lopez: Ona je i ubojica i majka

U filmu The Mother latino diva Jennifer Lopez tumači FBI agenticu koja mora spasiti dvoju kći. Napeti triler režirala je Niki Caro, a u njemu još glume Lucy Paez i Joseph Fiennes.

Znamo ju kao plesačicu, glumicu, pjevačicu, poslovnu ženu, producenticu… Podjednako je poznata i po nadimku i punom imenu, a u svijet showbussinessa ušla je manjom ulogom u filmu Moja djevojčica (1986.). Trideset sedam godina kasnije, gledamo ju u filmu u kojem se opet sve vrti oko jedne djevojčice.

Film za Majčin dan

Naime, drugi vikend u svibnju, kad obilježavamo Majčin dan, Netflix predstavlja svoj novi film The Mother s Jennifer Lopez u glavnoj ulozi. Riječ je o trileru u kojem svestrana J. Lo glumi FBI agenticu koja se mora izložiti opasnosti kako bi zaštitila svoju kćer. Nju je pak morala napustiti zbog naravi svog opasnog posla, no, kako sama kaže u traileru, umrijet će kako bi ju zaštitila.

Zato prekida mirovinu koju je provodila u hladnoj Aljasci i vraća se u “igru” kad njezini neprijatelji pronađu njezinu kćer i uzmu je kao taoca. Trailer, baš kao i sažetak radnje, najavljuju puno akcijskih scena “vođenih” majčinskim instinktom.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     Posljednji njezin film je romantična akcijska komedija Vjenčanje za umrijeti (2022.), a prije toga imali smo je prilike gledati u nizu romantičnih komedija – Oženi me (2020.), Sad ili nikad (2018.), Za sve je kriva svekrva (2005.), Jeste li za ples? (2004.), Dogodilo se na Manhattanu (2002.), Vjenčanje iz vedra neba (2001.). No, zapažene su i njezine uloge u trileru Parker (2013.), kriminalističkoj drami Sad je dosta (2002.) te SF psihološkom trileru Ćelija (2000.) zbog čega mnogi njezini fanovi s nestrpljenjem očekuju novi film.

     Ekipa iza kamere

     A u njemu “tajnu” kći FBI agentice glumi 15-godišnja Lucy Paez, dok ostatak glumačke ekipe čine Joseph Fiennes (Na krilima orlova, 2016.), Omari Hardwick (Fantasy Football, 2022.),  Gael García Bernal (Cassandro, 2023.), Paul Raci (Zvuk metala, 2019.), Jesse Garcia (Flamin’ Hot, 2023.) i Yvonne Senat Jones (Sneakerella, 2022.).

     The Mother je film novozelandske redateljice Niki Caro (Mulan, 2020., The Zookeeper’s Wife,2017.), a scenarij potpisuju Misha Green, Andrea Berloff i Peter Craig.

     Uz samu Jennifer Lopez, i scenaristicu Mishu Green, producenti su Benny Medina, Elaine Goldsmith-Thomas, Miri Yoon, Roy Lee i Marc Evans.

     Film će na Netflixu biti dostupan od 12. svibnja.

     O autoru

     O autoru