Objavljen datum kada u kina dolazi nastavak hit horora ‘M3GAN’

Veliki uspjeh horor filma M3GAN natjerao je producente da već sada potvrde snimanje nastavka. Glavne glumice trebale bi se vratiti pred kamere, a film već ima datum početka prikazivanja – 17. siječanj 2025.

Nakon što je diljem svijeta zaradio više od 100 milijuna dolara, objavljeno je da će hit horor M3GAN dobiti nastavak. Prikladno nazvan M3GAN 2.0 film bi u kina trebao doći 17. siječnja 2025.

Odluka nije nimalo čudna. S budžetom od 12 milijuna dolara, M3GAN je već sada višestruko isplatila svoje ulaganje. Kada se uzme u obzir da je ubojita lutka iz filma stekla golemi broj obožavatelja i na društvenim mrežama, jasno je zašto su u Hollywoodu požurili potvrditi snimanje nastavka.

Čudovišna umjetna inteligencija

M3GAN je priča o djevojčici koja ostane bez roditelja te joj teta pokloni visoko naprednog robota. Uz pomoć umjetne inteligencije, M3GAN je zamišljena kao savršeni prijatelj i zaštitnik. No, kada preozbiljno počne shvaćati svoj zadatak, M3GAN pokaže svoju dijaboličnu stranu.

Film je režirao Gerard Johnstone prema scenariju Akele Cooper. U glavnim ulogama su Allison Williams i Violet McGraw. Prema prvim najavama glavni dio autorske ekipe trebao bi se vratiti i za nastavak.

Kako joj je dobro krenulo, ne bi bilo nimalo čudno da M3GAN dobije niz filmova, baš kao i jedna druga čudovišna filmska lutka – Chucky.

O autoru

O autoru