Nakon osebujne autobiografije, Elliot Page uskoro u indie filmu ‘Close to You’

Page će u filmu Dominica Savagea glumiti uz Hillary Baack, a riječ je o iskrenoj obiteljskoh drami koja, po riječima redatelja, obojici puno znači.

Osim glumom, kanadski glumac Elliot Page u posljednje vrijeme privlači pažnju i svojim osebujnim životom čiju je ukoričenu verziju, pod nazivom Pageboy, predstavio prije samo nekoliko dana. Naime, u svojim memoarima glumac govori o svojim iskustvima kada se, još kao Ellen, 2014. izjasnio kao lezbijka, a potom i 2020. kao transrodni muškarac. Osim o homofobiji koju je doživljavao i od kolega, govori i prijateljstvima, ljubavima pa i ljubavnim trokutima s holivudskim zvijezdama. Page je najpoznatiji po ulozi naslovne junakinje iz filma Juno (2007.) redatelja Jasona Reitmana koja mu je donijela i nominaciju za Oscara (za najbolju glumicu), a uskoro ćemo ga gledati u nezavisnoj drami Close To You, čija je produkcija upravo završena u Kanadi.

Riječ je o obiteljskoj drami redatelja Dominica Savagea iza kojega su brojne britanske drame, između ostalih i serija I Am… (2019.-danas) ili pak film The Escape (2017.).

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     Nezaboravno iskustvo

     Savage je i redatelj i, zajedno s Elliotom Pageom, i koscenarist, a njih su dvojica, zajedno s Krishnenduom Majumdarom i Richardom Yeeom, i producenti ovog indie filma. Što se glumačke postave tiče, osim Pagea poznato je tek da u filmu glumi i Hillary Baack koja se, osim kao glumica, do sada pokazala i kao scenaristica te producentica, a zapažane uloge imala je u serijama Little America (2020.-danas) i Switched at Birth (2011.-2017.), ali i filmovima Istok (The East, 2013.) te Zvuk metala (Sound of Metal, 2019.). Pagea pak možemo gledati u posljednjoj sezoni Netflixove serije The Umbrella Academy (2019.-danas).

     Baš poput glumačke ekipe, i sama radnja filma uglavnom je nepoznata. Zna se tek da priča prati Sama (Page) koji nerado putuje kući na obiteljsko okupljanje te susreće staru prijateljicu (Baack). Povratak kući znači i suočavanje s nekim duboko potisnutim sjećanjima.

     Elliot Page istaknuo je da je veoma zahvalan što je bio dio Savageovog filma te se zahvalio i njemu i Hillary Baack na nezaboravnom iskustvu.

     Jedinstvena priča o ljubavi

     “Ponosan sam što sam radio s Dominicom i Hillary na ovom prekrasnom filmu… Bilo mi je zadovoljstvo surađivati ​​s njima i nevjerojatno talentiranom glumačkom postavom i ekipom. Veselim se što ću ga uskoro podijeliti s publikom”, rekao je Page, a redatelj Dominic Savage uzvratio je pohvale rekavši da mu je bilo zadovoljstvo raditi s Pageom na tako „osobnom“ filmu za oboje.

     Page je u nedavno objavljenoj knjizi iznio svoju životnu priču o prihvaćanju i upoznavanju vlastitog tijela (Foto: Flatiron Books)

     “Uživao sam u suradnji s Ellitom na ovom posebnom i jedinstvenom filmu o ljubavi, identitetu i obitelji. Čast mi je što sam imao priliku raditi s Elliotom kako bismo ovu dirljivu, osobnu i važnu priču oživjeli i prenijeli na ekran”, rekao je Savage.

     Datum kinopremijere filma još uvijek nije poznat, no s obzirom na to da je produkcija završena, očekuje se više detalja o filmu.

     O autoru

     O autoru