Michael Keaton se vratio kao – Batman

Novi trailer za film The Flash otkrio je ono što su svi priželjkivali. Nakon čak 31 godine u superherojsko odijelo Batmana vratio se američki glumac Michael Keaton.

Tri desetljeća nakon Burtonovog filma Batman se vraća, Michael Keaton vratio se kao Batman. Američki glumac za mnoge je i dalje najbolji Čovjek-šišmiš, a u crnom kostimu superjunaka opet će se pojaviti u nadolazećem filmu The Flash.

Keaton je glumio u dva filma koje je o Batmanu snimio Tim Burton. Iako je njihova suradnja urodila golemim uspjehom, odbio je vratiti se u sljedećem filmu Batman zauvijek koji je režirao Joel Schumacher.

Michael Keaton opet kao Batman (Foto: Warner Bros.)

“Rečeno mi je da su me ljudi oslovljavali s ‘doktor Ne’, jer sam očito često govorio ne”, nonšalantno je Keaton nedavno u razgovoru za Variety odgovorio zašto je sredinom devedesetih odbio i dalje biti Batman. “Mislim da nisam baš toliko rekao ne.”

Zabavan povratak

Ipak, prošlo je više od trideset godina i glumac je odlučio da bi opet mogao otići u Batmobile. Zašto?

„Činilo se da će biti zabavno snimanje“, kazao je Michael Keaton.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     Već se i ranije saznalo da će se Keaton vratiti, ali prvi kadrovi njegovog Batmana prikazani su tek sada u novom traileru za film The Flash. Objavljen tijekom Super Bowla, novi trailer objašnjava glavne točke zapleta priče filma, u kojem naslovnog junaka tumači Ezra Miller.

     Iako je priča zapravo posuđena iz DC-jevih stripova o Flashu, nemoguće je ne primijetiti dosta velike sličnost s Marvelovim poigravanjem sa Spider-Manom u filmovima o „multiverzumu“.

     Što ćemo s Millerom?

     No, to nije jedini Flashov problem. Puno veći je glavni glumac Ezra Miller, jednako problematičan koliko i talentiran. Njegovo neprimjereno ponašanje izvan seta više je puta evidentirano posljednjih godina. Od nasilnih ispada do u najmanju ruku neprimjerenog ponašanja prema maloljetnicama, Miller je pokazao da je slava ipak pretežak teret na njegovim ramenima.

     Zato su sve glasnija nagađanja da će The Flash njegova posljednja uloga superjunaka. Za razliku od Keatona koji će Batmana opet glumiti u nadolazećem filmu Batgirl. Do kada će se zadržati u svijetu superjunaka? Sve dok opet ne kaže – ne.

     O autoru

     O autoru