Michael Douglas i sin Cameron u drami o ljubavi i oprostu

Obiteljski duo otac Michael i sin Cameron Douglas igrat će u nadolazećoj obiteljskoj drami Blood Knot redatelja Howarda Deutcha. Bit će to njihova druga glumačka suradnja. Prije 19 godina u drami Sve ostaje u obitelji glumili su uz oca i djeda Kirka Douglasa.

Radnja filma Blood Knot temelji se na noveli Looking Through Water koju je napisao Bob Rich. U filmu Michael Douglas glumi oca koji poziva svog sina (Cameron Dogulas) da ga posjeti u Portoriku kako bi se natjecali u igri otac-sin u ribolovu. Sve je to pokušaj da se popravi dan izgubljeni odnos.

Roman je zapravo više od putovanja jednog čovjeka do samosvijesti. U svom prvom romanu, Rich priča priču koja istražuje sirove emocije koje čine zamršenu tapiseriju obitelji.

Iskupljenje u zatvoru

A zamršeni obiteljski odnosi nešto je što Douglasovi jako dobro poznaju. Cameron Douglas rođen je u braku oca Michaela i njegove prve supruge Diandre Morrell Douglas. Brak se raspao 1995., a Michael je kasnije priznao da tijekom tog vremena nije bio baš najbolji otac.

Sve to utjecalo je na Camerona Douglasa, koji nije izdržao pritisak odrastanja u slavnoj hollywoodskoj obitelji. U jednom trenutku skrenuo je na kobni put ovisnosti. Zbog posjedovanja i raspačavanja droge uhićen je i osuđen na zatvor, gdje je proveo čak sedam godina iza rešetaka. Na slobodu je izašao 2016., a čini se da je nakon toga ostao na pravoj strani zakona.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     Cameron se nakon izlaska iz zatvora oženio, dobio dvoje djece i vratio glumi. Blood Knot povratak je i obiteljskoj tradiciji. Kao dio glumačke obitelji Douglas, Cameron je još prije 19 godina glumio s tatom Michaelom i djedom Kirkom u drami Sve ostaje u obitelji. Činilo se da će mu to pomoći u glumačkom usponu, ali i u sređivanju života. No, krenuo je drugim putem te tek sada, gotovo dva desetljeća kasnije, opet glumi s tatom.

     Redatelj Howard Deutch, poznat po režiranju epizoda TV serija poput Mladi Sheldon i Imperij, najavio je da će Blood Knot biti “film o iskupljenju, ljubavi i oprostu”.

     Dobar početak godine za Michela Douglasa

     Michaela Douglasa ćemo gledati i u najnovijem Marvelovom spektaklu Ant-Man and the Wasp: Quantumania koji dolazi u kina 17. veljače 2023. 

     O autoru

     O autoru