Marlon Wayans glumit će u filmu ‘GOAT’ producenta Jordana Peelea i Universala

Osim kao producent u ovom filmu, “najstor horora” radi i na svom četvrtom redateljskom filmu čija je premijera bila najavljena za prosinac 2024., no zbog štrajkova je otkazana te čeka novi datum.

Američki glumac i komičar, Marlon Wayans, kojeg smo prošle godine gledali kao Jordanovog trenera u filmu Air, glumit će u psihološkom hororu GOAT koji zajedno produciraju Monkeypaw Productions Jordana Peelea i Universal.

Osim novog glumačkog angažmana glumca poznatog po tome što često glumi uz svojeg brata Shawna Wayansa, poznato je da je u središtu radnje mlada sportska zvijezda u usponu koja je pozvana da trenira s legendom koja se sprema u sportsku mirovinu.

Poznat samo jedan član glumačke ekipe

Marlon Wayans glumit će “najboljeg svih vremena” koji završava karijeru sportskog profesionalca, a film će režirati Justin Tipping koji je filmski redateljski debi imao 2016. s nezavisnim filmom Kicks. Potom se posvetio televizijskoj režiji te je poznat po svom redateljskom doprinosu serijama Dear White People (2017.-2001.) i Chi (The Chi, 2018.-danas). Scenarij su napisali Zack Akers i Skip Bronkie, a, uz Jordana Peelea, producenti su i Win Rosenfeld, Ian Cooper te Jamal Watson.

Osim u Airu Bena Afflecka, Marlona Wayansa mogli smo gledati i u biografskom filmu o Arethei Franklin, Respect (2021.) te dramediji On the Rocks (2020.), Sofije Coppola. Ipak, najpoznatiji je po sitcomu The Wayans Bros. (1995.-1999.) te ranim filmskim hitovima u kojima se pojavio poput Mrak filma (Scary Movie, 2000.) te nastavka iz 2001., za koje je napisao i scenarije.

Što se pak, Jordana Peelea tiče, on je godinama bio najpoznatiji  kao komičar, no, pravu je slavu doživio svojim redateljskim prvijencem Bježi (Get Out), koji se prometnuo u jedno od najvećih box office iznenađenja 2017. godine, a njemu donio Oscara za najbolji scenarij. Identičan uspjeh na kinoblagajnama imao je i sa svojim dugim filmom Mi (Us, 2019.), a njegov treći film Nikako (Nope, 2022.) također je bio uspješan, no ne kao prethodna dva horora.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     Četvrti film još uvijek bez datuma premijere

     Ono o čemu se već neko vrijeme priča i nestrpljivo očekuje, je Peeleov četvrti (redateljski) film. Početkom ove godine potvrdio je da na njemu radi te da je produkcija trebala započeti još prošle godine, no odgođena je zbog višemjesečnih štrajkova prvo scenarista, a onda i glumaca.

     “Uzbuđen sam zbog novog filma koji bi mi, ako ga dobro napravim, mogao postati najdraži”, rekao je Peele o svom četvrtom filmu o kojem nisu poznati nikakvi detalji, pa ni onaj o nazivu.

     Poznato je tek da će na filmu raditi studio Universal Pictures koji je prvotno premijeru filma najavio za prosinac 2024., no tijekom štrajkova, datum premjere je izbačen iz kalendara.

     O autoru

     O autoru