Luda zabava na premijeri ‘Kokainskog medvjeda’ u Los Angelesu

“Sve u mojoj karijeri me vodilo prema ovom trenutku”, kazala je redateljica Elizabeth Banks pred punim kinom Regal LA Live. U proslavi filma Kokainski medvjed pridružili su joj se glumci Keri Russell, O’Shea Jackson Jr., Jesse Tyler Ferguson i drugi.

Ludi film treba ludu zabavu. A upravo to se dogodilo na premijeri Kokainskog medvjeda, horor komedije redateljice Elizabeth Banks koja se prikazuje u domaćim kinima. Nakon uspješne projekcije u losanđeleškoj dvorani Regal LA Live, ekipa filma nastavila je tulumariti sve do kasno u noć.

Zabavu je, naravno, predvodila redateljica i producentica Banks, a pridružili su joj se glumci Keri Russell, O’Shea Jackson Jr., Jesse Tyler Ferguson, Margo Martindale

Ponosna redateljica

“Kada na naslovnoj stranici scenarija vidite ‘Kokainski medvjed’, normalno je da želite pročitati barem prvu stranicu“, objasnio je što ga je privuklo filmu Phil Lord, koji je sa stalnim kreativnim partnerom Chrisom Millerom producirao film.

Ponosna na svoju ekipu bila je redateljica Elizabeth Banks, koja nije mogla sakriti sreću nakon premijere.

“Snimala sam sa Stevenom Spielbergom i Oliverom Stoneom. Bila sam dio uspješnih serijala Igre gladi i Lego Movie. Pokrenula sam serijal Na putu do zvijezda. Dobila sam i nominaciju za Televizijska posla, a usput sam i režirala nekoliko filmova. Ali potpuno sam sigurna da me sve, zapravo, vodilo do ovog trenutka u mojoj karijeri, pravog vrhunca: Kokainskog medvjeda“, kazala je okupljenoj publici Elizabeth Banks.

Pogledajte kako je bilo na premijeri u Los Angelesu.

Foto: Alex J. Berliner/ABImages

O autoru

O autoru