Lisa Kudrow i Ray Romano u novoj seriji autorice ‘Ubojitih prijateljica’

Serija No Good Deed imat će osam polusatnih epizoda, a bit će to, baš kao i Ubojite prijateljice, mračna komedija.

Liz Feldman, autorica serije Ubojite prijateljice (Dead to Me, 2019.-2022.), ima novog “asa u rukavu”. Naime, trenutačno je zaokupljena osmišljavanjem nove mračne komedije No Good Deed.

Iako je riječ o projekt u razvoju, već je poznat niz detalja o seriji. Primjerice, poznato je da će serija imati osam (polusatnih) nastavaka i da će biti objavljena na Netflixu, a zna se i tko će tumačiti glavne likove. Riječ je o “prijateljici” Phoebe Buffay, odnosno Lisi Kudrow, te sportskom novinaru Rayju Baroneu iz serije Svi vole Raymonda (Everybody Loves Raymond, 1996.-2005.), odnosno Rayju Romanu.

Serija daje uvid u živote triju obitelji koje se bore za kupovinu iste vile u španjolskom stilu ’20-ih godina prošlog stoljeća, a dvoje spomenutih, Emmyjem nagrađenih, glumaca glumit će bračni par koji vilu prodaje.

Dakle, Romano će tumačiti Paula Morgana, poduzetnika pod stresom zbog bankrota koji mu prijeti i koji očajnički želi otići u mirovinu, otplatiti svoje dugove i pobjeći iz LA-a. Upravo zato smatra da će prodaja njegove prekrasne kuće u Los Felizu riješiti sve njegove, ali i probleme njegove supruge Lydije. Ipak, svojim pogreškama iz prošlosti neće moći pobjeći…

Kudrow će pak glumiti njegovu suprugu Lydiju Morgan, talentiranu, ali nervoznu, bivšu pijanisticu. Njoj se ideja prodaje njihove kuće nikako ne sviđa… Osim kuće pune lijepih uspomena i mračnih tajni, Morganovi imaju i dvoje djece.

Kako je sama Feldman rekla, serija No Good Deed inspirirana je “mnogim kasnim noćima tijekom pandemije” kada je  “manijakalno online pretraživala ponude na tržištu nekretnina”.

Liz Feldman je i producentica serija i to zajedno s Willom Ferrellom i Jessicom Elbaum, Christie Smith i Silver Tree.

Snimanje serije još nije počelo pa onda nije poznato ni kad bi serija mogla biti objavljena.

O autoru

O autoru