KinoMood vas vodi na premijeru filma ‘Renfield’ i meet up s kreatorima

Želite prvi vidjeti kako Nicolas Cage izgleda kao Drakula, a Nicholas Hoult kao njegov pomoćnik Renfield? Prijavite se na KinoMood te osvojite ulaznice za premijeru i upoznavanje s domaćim kreatorima.

Nakon uspješne premijere Super Mario Bros. Filma, KinoMood vas vodi na novu premijeru.

Ovaj put smo pripremili horor komediju Renfield s Nicholasom Houltom i Nicolasom Cageom u glavnim ulogama. Premijera će biti održana 12. travnja u Zagrebu, a najbržih 60 čitatelja Kinofilma dobit će po dvije ulaznice za projekciju.

Premijera i meet up

I ovaj put će vas uz odličan film u kinu dočekati i popularni kreatori. Naime, KinoMood je nastao u suradnji Kinofilma i Mood agencije, te nudi pogled na filmove iz perspektive Z generacije. Okupili smo brojne kreatore koji vole filmove i odlaske u kino te vam omogućavamo da prvi pogledate film, ali i upoznate kreatore.

Za premijeru i meet up s kreatorima prijavite se OVDJE.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     Tko je R. M. Renfield? Vjerni Drakulin pomoćnik s njim je od samoga početka, odnosno od prvog spominjanja u Stokerovom romanu Drakula. Ipak, iako već ima više od 125 godina, za njega znaju samo najveći zaljubljenici u horor priče.

     Vjerni pomoćnik

     Tu nepravdu ispravlja horor komedija Renfield redatelja Chrisa McKaya. Nastala prema ideji Roberta Kirkmana, autora stripa Živi mrtvaci, priča je to koja na intrigantan način pokazuje zašto je Drakula nepobjediv. Naravno, u brojnim filmovima pozitivci često unište Drakule, ali on uvijek ustane iz mrtvih. Zašto? Zato što ima vjernog pomoćnika koji mu svaki put pomogne da vrati staru moć.

     Glavne uloge u filmu imaju Nicholas Hoult kao Renfield te Nicolas Cage kao Drakula. Uz njih još glume Awkwafina (Shang-Chi i legenda o deset prstenova, 2021., Jumanji: Iduća razina, 2019.), Adrian Martinez (Ludi Božić u uredu, 2016., Dama i Skitnica, 2019.), Shohreh Aghdashloo (Kuća pijeska i magle, 2003., The Expanse, 2015.), Bess Rous (Istjerivači duhova, 2016., Ispod kupole, 2015.) te Ben Schwartz (Parks & Recreation, 2010., Sonic Super jež, 2020.).

     Horor komedija Renfield u hrvatska kina dolazi 13. travnja.

     O autoru

     O autoru