‘The Bondsman’: Kevin Bacon u novoj horor akcijskoj seriji glumit će lovca na glave koji se vraća iz groba

Kevin Bacon se opet vraća u horor vode, no ovaj puta u Blumhouseovoj seriji gdje se vraća iz groba.

Jedna od prvih većih uloga Kevina Bacona bila je u slasher klasiku Petak 13. (Friday the 13th, 1980.), i mada je popularnost stekao na filmovima drugog žanra, uvijek se s vremena na vrijeme rado vraća hororu.

Nakon SyFy-a, Bacon je uspio dobiti seriju na Prime Videu

Prije nekoliko godina pokušao je s produkcijskom kućom Blumhouse dobiti televizijsku seriju koja bi poslužila kao nastavak serijala filmova Podrhtavanje (Tremors) na Syfy kanalu. Taj projekt s divovskim crvima nije uspio, ali Bacon i Blumhouse Television ponovno udružuju snage za akcijsku horor seriju pod nazivom The Bondsman, i ovaj puta ne idu na SyFy već Prime Video.

Odjeci smrti
Kevin Bacon u filmu Odjek smrti (Foto: Artisan)

Kevin Bacon i Blumhouse zajedno u novoj seriji

Prema Deadlineu, Bacon preuzima ulogu Huba Hallorana, šumskog lovca na glave koji se vraća iz mrtvih s neočekivanom drugom prilikom za život, ljubav i gotovo zaboravljenu glazbenu karijeru — samo da bi otkrio da njegov stari posao sada ima novi demonski obrat.

Prva sezona serije trebala bi se sastojati od osam polusatnih epizoda. Tvorac serije je Grainger David, čiji je kratki film The Chair (2012.) prikazan u konkurenciji Filmskog festivala u Cannesu. Erik Oleson, showrunner druge sezone serije Carnival Row (2019.), biti će showrunner i na Baconovoj seriji te izvršni producent.

Jason Blum, Chris McCumber, Jeremy Gold i Chris Dickie iz Blumhousea će isto tako biti izvršni producenti, zajedno s Paulom Shapirom iz CrimeThinka.

Kevin Bacon je veliki fan horor žanra

Bacon je osim u Podrhtavanju i Petku 13., glumio u hororima poput Čovjek bez tijela (Hollow Man, 2000.), Odjek smrti (Stir of Echoes, 1999.), Tanka linija smrti (Flatliners, 1990.), Tama (The Darkness, 2016.), dok su mu u najavi The Toxic Avenger i MaXXXine.

Hollow Man
Elizabeth Shue i Kevin Bacon u filmu Čovjek bez tijela (Foto: Columbia Pictures)

Prošle godine je za Looper rekao zašto uživa raditi na horor filmovima. “Kao prvo, i sâm sam obožavatelj. Ja sam njegov konzument. Ako novi horor film pobudi moje zanimanje, ja sam u prvom redu u vikendu otvaranja … Sviđa mi se to iskustvo, jer kada idem na film kao … konzument, želim osjetiti stvari. Što god bilo, želim duboko osjetiti stvari. Možete se osjećati tužno. Mogu vam suze krenuti na oči. Možete se histerično smijati. Možeš skočiti. Možeš se uplašiti. Možeš se naježiti. Možete izaći iz kina s osjećajem nelagode. To su osjećaji i to mi se sviđa. Volim raditi horore jer su ulozi vrlo visoki, a to znači da ima dobrih stvari za glumiti. U situacijama izmežu života i smrti, to su dobre stvari za glumu.“

Baconova posljednja serija koja je zašla u horor vode bila je Sljedbenici (The Following, 2013.), tako da je prošlo dosta vremena otkad obožavatelji nisu dobili Bacona koji predvodi žanrovsku seriju ali The Bondsman će to napokon ispraviti.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     O autoru

     O autoru