‘John Wick’: Počela prva faza petog nastavka, u rujnu spin-off serija ‘The Continental’

Prvi čovjek Lionsgate potvrdio je ono što su brojni fanovi priželjkivali – nastavlja se (i širi) priča o Johnu Wicku.

Unatoč tome što je najavljen kao zadnji dio filmskog serijala, ono o čemu se priča od premijere filma John Wick 4 (John Wick: Chapter 4, 2023.) koja je bila u ožujku, sad je dobilo i službenu potvrdu: kultnog ubojicu gledat ćemo i u petom nastavku.

Naime, to je potvrdio prvi čovjek Lionsgatea, Joe Drake, prezentirajući financijsko stanje tvrtke.

“Ono što je službeno jest da sljedeće godine objavljujemo prvi spin-off – film Ballerina. U tijeku je razvoj još tri spin-offa, petog nastavka i TV serije The Continental čije bi emitiranje  trebalo ubrzo početi. Dakle, širimo priču, a kad dođe vrijeme za peti nastavak, bit će to organska priča – izrast će iz na koji počinjemo pričati te priče. Ali možete očekivati uobiačjeni ritam Johna Wicka”, rekao je Drake.

Serija bez Reevesa

S obzirom na financijske rezultate koje je postigao četvrti nastavak filmskog serijala o plaćenom ubojici Johnu Wicku, ne čudi odluka o njegovom nastavku. Naime, film John Wick 4 s Keanuom Reevesom u naslovnoj ulozi zaradio je više od 363 milijuna dolara u cijelom svijetu.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     A dok se novi nastavak još “kuha”, u rujnu nas, na Peacocku očekuje limitirana serija The Continental: From the World of John Wick. Riječ je o trodijelnoj seriji čija se radnja odvija 40-ak godina prije radnje originalnog filma, prvog u serijalu. U seriji nema Keanua Reevesa, a najzvučnije ime Continentala svakako je Mel Gibson kojeg ćemo gledati u ulozi Cormaca.

     Priča o hotelu

     Osim njega, u seriji glumi i Colin Woodell, poznat kao Rick Betancourt iz serije Pročišćenje (The Purge, 2018.-2109.). On će u seriji The Continenatal glumiti mladog Winstona Scotta, vlasnika hotela kojega u filmskom serijalu glumi Ian McShane.

     Uz Gibsona i Woodella, u seriji glume i Peter Greene, Ben Robson, Ayomide Adegun kao mladi vratar Charon kojega u filmu glumi pokojni Lance Reddic, zatim Nhung Kate i Katie McGrath.

     Popularan hotelski lanac Continental prisutan je u filmovima o Johnu Wicku jer je u njemu boravio velik broj ubojica. Miniserija otkriva kako je taj hotel postao zloglasno središte ubojica. Radnja serije smještena je u 1970-te godine, u New Yorku.

     O autoru

     O autoru