Jim Carrey se vraća kao Dr. Robotnik za ‘Sonic Super jež 3’

Iako je legendarni glumac Jim Carrey najavio mirovinu, čini se da mu je uloga Dr. Robotnika prirasla srcu te će se vratiti istoj.

Filmovi Sonic Super jež (Sonic the Hedgehog) su jedni od najuspješnijih rađenih prema video igrama. No, što je dobar protagonist bez odličnog negativca? Jer boljeg glumca za Dr. Robotnika od Jima Carreya se sigurno nije moglo pronaći.

Jim Carrey je najavio mirovinu

Carrey je tijekom promocije posljednjeg nastavka Sonic franšize, Sonic super jež 2 (2022.), najavio svoje umirovljenje kao glumca i time pošteno preplašio sve koji su odrastali tijekom 1990-ih godina. Glumac ima osjećaj kao da je dao sve što je imao za film i želi pronaći malo mira za sebe. U intervjuu za Access Hollywood, rečeno mu je kako bi Dolly Parton voljela Carreya da glumi u njenom biografskom filmu.

Pa, to je baš lijepo, ali ja idem u mirovinu.” Na pitanje je li ozbiljan, glumac je pojasnio: “Prilično sam ozbiljan, da. Ako anđeli donesu neki scenarij napisan zlatnom tintom koja mi kaže da će to biti jako važno i da to ljude vide, mogao bih nastaviti, ali uzimam pauzu.”

Nije ništa čudno čuti tako nešto od osobe koja se toliko daje u uloge, s tolikom energijom, ali očito da istinsku sreću pronalazi u puno mirnijem okruženju. “Stvarno volim svoj miran život, stvarno volim slikati na platnu, i stvarno volim svoj duhovni život, i osjećam se kao – i ovo je nešto što možda nikada nećete čuti da neka slavna osoba ikad kaže – dosta mi je… Učinio sam dovoljno. Ja sam dovoljan.”

Sonic the Hedgehog 3
Prvi pogled na Shadowa u filmu ‘Sonic the Hedgehog 3’ (Foto: Paramount Pictures)

Dr. Robotnik donosi nevolje i u trećem Sonicovom filmu

Nakon glumčevih izjava, počelo se špekulirati da bi vjerojatno i Carreyev lik Dr. Robotnik mogao doživjeti umirovljenje, pogotovo ako se uzme u obzir završetak posljednjeg filma (no nećemo u detalje zbog spoilera za one koji nisu gledali). Kako je Dr. Robotnik glavni negativac franšize video igara, njegov potpuni izostanak u budućnosti na velikim ekranima bio bi upitan, te bi vjerojatno netko drugi morao preuzeti ulogu.

No na sveopće oduševljenje obožavatelja, Variety je objavio kako se Jim Carrey i Dr. Robotnik ipak vraćaju za treći film. Čini se da mu se ipak pojavio Segin anđeo s pravim scenarijem kojeg nije mogao zaobići, i opaki Robotnikovi brkovi će još jednom stvarati nevolje za Sonica, Tailsa i Knucklesa.

Povratak glumaca iz ranijih nastavaka i novi negativac

Uz Carreya kao Robotnika, u Sonic Super ježu 3 vraćaju se Ben Schwartz kao Sonic, Lee Majdoubom je ponovno Agent Stone, Idris Elba će posuditi glas Knucklesu, Colleen O’Shaughnessey je glas Tailsa, James Marsden je ponovno Tom Wachowski, a Tika Sumpter je Tomova žena Maddie Wachowski.

Osim glumaca, i redatelj prva dva nastavka, Jeff Fowler, vraća se u redateljsku stolicu za novi film. Ovaj puta kao negativac najavljen je Shadow the Hedgehog kojem bi glas navodno trebao posuditi sam Anakin Skywalker – Hayden Christensen.

Sonic Super jež 3 najavljen je za izlazak u prosincu 2024.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     O autoru

     O autoru