Jared Padalecki je spreman za posljednju sezonu serije ‘The Boys’: “Odgovor je da!”

Zvijezda serije ‘Lovci na natprirodno’ Jared Padalecki prihvaća poziv i želi ponovno raditi s Ericom Kripkeom na posljednjoj sezoni ‘The Boysa’.

Serija The Boys (2019.) je u trenutku pisanja ovog teksta na pola puta prikazivanja svoje četvrte sezone, a tijekom dosadašnjih epizoda u njima se pojavilo mnoštvo glumaca iz Lovaca na natprirodno (Supernatural, 2005.) poput Jensena Acklesa, Jima Beavera, Jeffrey Dean Morgana, i Christiana Keyesa, ali još se čeka Jareda Padaleckog.

Želja da se okupi ekipa glumaca ‘Lovaca na natprirodno’ očito će se ostvariti

Eric Kripke, tvorac Lovaca na natprirodno i The Boysa ranije je izrazio želju kako bi volio Padaleckija u seriji, a nakon što je Deadline postavio pitanje glumcu da li bi se okušao u ulozi koju bi mu Kripke pripremio, bez oklijevanja je dao odgovor: “Odgovor je da!”

Razgovarali smo [o ulozi]. Zapravo, razgovarali smo danas“, rekao je. “Mislim da u ovom trenutku svog glumačkog života želim raditi samo na projektima do kojih mi je stvarno stalo ili s ljudima do kojih mi je stvarno stalo, a očito je da smo Eric i ja neizbrisivo povezani zauvijek.”

Kako trenutno stvari stoje, nije pitanje hoće li se Padalecki pojaviti u seriji, već koju je ulogu Kripke pripremio za njega.

The Boys Jensen Ackles
Jensen Ackles s kojim je Padalecki glumio u 15 sezona serije ‘Lovci na natprirodno’ glumi nemilosrdnog Soldier Boya u seriji ‘The Boys’ (Foto: Prime Video)

Jared Padalecki samo čeka poziv

Nakon što je Padalecki producirao i imao naslovnu ulogu u seriji Walker (2021.) posljednje četiri sezone, ona je nedavno otkazana što znači da mu je raspored oslobođen za nove projekte. Izgleda da će Eric Kripke sada ipak skupiti svoje “‘Lovci na natprirodno’ Pokémone” koje želi za The Boyse, a Padalecki je u potpunosti za tako nešto.

Mislim, on je stvorio ‘Lovce na natprirodno’. On je stvorio Sama Winchestera. On je stvorio Ruby [Genevieve Padalecki], s kojom sam se na kraju oženio i s njom zasnovao obitelj… Obožavam ga. Obožavam njegov humor. Obožavam ga kao osobu, njegov način pričanja priča. Tako da jedva čekam. Mislim da [sezona 5] neće početi sa snimanjem prije sljedeće godine, ali bit ću spreman kad on nazove. Samo ću reći ‘U redu, kada letim?”

Serija The Boys primiče se svom kraju jer Eric Kripke je najavio kako će peta sezona ujedno biti i posljednja. “Tjedan premijere 4. sezone ‘The Boysa’ pravo je vrijeme za objavu: 5. sezona bit će posljednja sezona! To je oduvijek bio moj plan, samo sam morao šutjeti dok ne dobijem konačno OK od Voughta. Uzbuđen sam dovođenjem priče do krvavog, epskog, vlažnog vrhunca.”

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     O autoru

     O autoru