Jack Black kao Superman?

Filmaš James Gunn, kojemu je povjereno da oživi DC-jev filmski svijet, već je najavio da nova faza počinje 2025. s filmom o Supermanu. No, zasad nije odabran glavni glumac. Pravo vrijeme da na scenu stupi Jack Black.

Nije nikakva tajna da DC već desetak godina neuspješno pokušava uhvatiti Marvelov filmski svijet. Iako su na području stripa podjednako uspješni, a do Marvelovog filmskog proboja DC je, tvrde mnogi, bio i uspješniji, na velikom platnu nema nikakve sumnje. Marvelov filmski svijet je kopljima ispred DC-jevog.

Zato i Warner Bros., filmski studio koji stoji iza filmskih adaptacija DC-jevih stripovskih junaka, svako malo pokuša napraviti veliki zaokret. Posljednji u nizu je angažiranje filmaša Jamesa Gunna da „počisti štalu“ i proizvede nove pobjednike. U tom čišćenju stradali su mnogi junaci, pa se tako i Henry Cavill morao oprostiti od Supermana.

U svemu tome svoju je šansu pronašao – komičar Jack Black. Poznati zafrkant svjestan je, kao i većina obožavatelja, da bi nova era DC-a trebala početi s filmom Superman: Legacy. Iako već ima rezerviran datum 11. srpnja 2025., film još nema ni redatelja ni glavnoga glumca. Pravi trenutak da na scenu stupi Jack Black.

Jack Superman

Iako je njegov pokušaj zabavan, šansa da Jack Black bude novi Superman ravna je nuli. No, njegov video dobar je pokazatelj kako je James Gunn na dobrom putu. Nakon niza promašaja, interes za DC-jeve junake ponovno raste. Dalek je put do trijumfa, ali čini se da će Marvel uskoro ipak imati dostojnog protivnika.

O autoru

O autoru