‘Idea of ​​You’ s Anne Hathaway i Nicholasom Galitzineom zatvorit će ovogodišnji SXSW

Film redatelja Michaela Showaltera prati neočekivanu romansu  40-godišnje samohrane majke i 24-godišnjeg pjevača popularnog boy banda.

The Idea of ​​You, s Anne Hathway i Nicholasom Galitzineom u glavnim ulogama, zatvorit će ovogodišnji South by Southwest Film & TV Festival (SXSW). Popularni festival u Teksasu, ove će godine biti održan od 8. do 16. ožujka te će svjetskom premijere ove romantične komedije ponuditi pravu poslasticu za sve ljubitelje ovog žanra.

Film još nema službeni trailer, a povodom vijesti o premijeri, objavljena je prva fotografija iz filma iz koje bi se dalo zaključiti da će film redatelja Michael Showalter ponuditi moderan i zabavan rom-com.

Adaptacije romana glumice Robinne Lee

U filmu je riječ o 40-godišnjoj samohranoj majci Solène (Hathway) koja započinje neočekivanu romansu s Hayesom, 24-godišnjim pjevačem August Moona, boy benda koji slovi za najzgodniji na cijelom svijetu. Oni se upoznaju na festivalu Coachella, na koji  Solène neplanirano dolazi, umjesto bivšeg supruga, kako bi pratila svoju kćer tinejdžericu. Slučajan susret s poznatim pjevačem prerasta u burnu romansu koja, uz razliku u godinama, mora prebroditi i činjenicu da je Hayes superzvijezda čiji je život u potpunosti – javan.

Prva fotografija iz filma objavljena je povodom vijesti da će ‘Idea of You’ zatvoriti SXSW (Foto: Prime Video)

Film se temelji na istoimenom romanu Robinne Lee, a osim  Hathway i Galitzinea, u glumačku postavu čine i Ella Rubin, Reid Scott, Annie Mumolo, Viktor White, Raymond Cham, Jaiden Anthony te Dakota Adan.

Budući da su mu u sklopu SXSW-a prikazani brojni njegovi projekti, redatelja Michaela Showaltera mogli bismo okarakterizirati kao dobro poznato lice u Austinu. Naime, to sada je, između ostalih, na ovom festivalu prikazao romantične komedije Hello My Name Is Doris (2015.) te Moja ljubavna priča (The Big Sick, 2017.), ali i epizode iz njegove TV serije Search Party (2016.-2022.).

Galitzine “pretplaćen” na romanse

Što se glavnih glumaca tiče, 29-godišnji Nicholas Galitzine poznat je, primjerice, po ulozi u romantičnom mjuziklu Pepeljuga (Cinderella, 2021.) u kojem je naslovnu (ujedno i debitantsku) ulogu imala Camila Cabello. Ipak, veću popularnost stekao je u Netflixovim projektima – Purpurnim srcima (Purple Hearts, 2022.) i Red, White & Royal Blue (2023.)

I 41-godišnja oskarovka Anne Hathway puno je snimala u posljednje vrijeme. Samo prošle godine objavljena su dva filma u kojima tumači glavne uloge – psihološki triler Eileen i romantična komedija She Came to Me, a uskoro ćemo ju imati prilike gledati u još jednom psihološkom trileru, Mother’s Instinct, u kojem glumi s Jessicom Chastain.

O autoru

O autoru