Hugh Jackman je požalio što je umirovio Wolverinea nakon odgledanog ‘Deadpoola’

Hugh Jackman se stalno dvojio o vraćanju ulozi Wolverinea kako bi glumio sa Ryan Renoldsom u nastavku Deadpoola.

Nakon skoro dvadeset godina što je glumio Wolverinea, Hugh Jackman je odlučio svog lika pustiti u zasluženu mirovinu nakon za Oscara nominiranog filma Logan (2017). I to je stvarno bio veliki odlazak i završnica za tako voljenog superjunaka.

Iako se činilo da je spreman krenuti dalje, nije dugo potrajalo prije nego je požalio svoju odluku. Jackman je za Variety rekao da se počeo premišljati nakon što je pogledao film Deadpool (2016).

Otišao sam na projekciju Deadpoola“, rekao je Hugh Jackman. “Nakon 20 minuta filma, rekao sam sebi, ‘Ah, dovraga!’ Sve što sam stalno vidio u glavi bilo je ’48 sati’ s Nickom Nolteom i Eddiejem Murphyjem. Dakle, to se kuhalo dugo vremena. Samo mi je trebalo više vremena da dođem do toga.”

Ryan Reynolds je već otpisao Jackmanov povratak

Iako ga je Ryan Reynolds stalno gnjavio da se vrati Wolverineu u Deadpool filmu, Jackman je to uporno odbijao bez obzira što su se prema njegovim riječima, događale dvojbe oko umirovljenja. Dok je Jackman napokon odlučio za vraćanje svom liku, Reynolds je već odustao nakon svih molbi.

Hugh Jackman - X-Men 2000
Hugh Jackman kao Wolverine u filmu X-Men © Twentieth Century Fox

Mislim da je zapravo odustao.”, rekao je Jackman. “Mislim da je to za njega bio veliki šok. Uslijedila je ogromna stanka, a onda je rekao: ‘Ne mogu vjerovati u kojem trenutku se ovo događa.’”

A trenutak je bio savršen s obzirom da je Reynolds imao sastanak sa predsjednikom Marvel Studiosa, Kevinom Feigeiem o nastavku Deadpoola.

O moj Bože, oduševljen sam,” rekao je Ryan Reynolds o povratku Hugha Jackmana u Deadpoolu 3. “Ovo je kao povratak korijenima. Biti na snimanju s jednim od mojih najbližih prijatelja i to svaki dan je ostvarenje sna. Ali učiniti to s ova dva ikonska lika jedan uz drugoga, to je van naših najluđih snova.”

Jackman je rekao kako ne može više biti uzbuđen nego što je oko povratka u Deadpool 3, ali da ne može zamisliti da se film zove tako.
Ne u mom srcu.”, rekao je Jackman. “Prilično sam siguran da se Wolverineu ne bi svidio taj naslov.”

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     O autoru

     O autoru