Hilary Swank i Alan Ritchson pričaju istinitu priču sa snažnom porukom

Film Ordinary Angels temelji se na inspirativnoj priči o vjeri i svakodnevnim čudima. Radnja se vrti oko problematične frizerke koja pomaže udovcu s teško bolesnom kćeri, a gledateljima donosi lijepu, pozitivnu priču koja nas podsjeća koliko smo zapravo snažni.

Dvostruka dobitnica Oscara, Hilary Swank, i zvijezda akcijske serije Reacher (2022.-danas) i Aimes iz Brzih i žestokih 10 (Fast X, 2023.), Alan Ritchson, glavni su glumci drame snimljena prema istinitom događaju Ordinary Angels čija se premijera očekuje 13. listopada.

Ukratko, riječ je o frizerki Sharon Stevens (Swank) koja “diže na noge” cijelu zajednicu kako bi pomogla udovcu i ocu teško bolesne 5-godišnjakinje. Ako ćemo malo detaljnije, Sharon je alkoholičarka koja se nastoji ostaviti alkohola, a uvjerena je da će to lakše učiniti ako se usredotoči na nešto korisno. Nakon što upozna Eda (Ritchson), i njegove dvije kćeri od kojih je mlađoj potrebna transplantacija jetre, ona je sigurna da svu svoju energiju treba usmjeriti na pomoć toj obitelji…

Dakle glavnu ulogu tumači Hilary Swank koja je Oscara za najbolju glumicu dobila zahvaljujući ulogama u filmovima Dečki ne plaču (Boys Don’t Cry, 1999.) i Djevojka od milijun dolara (Million Dollar Baby, 2004.) te Alan Ritchson, a uz njih glumački ekipu čine i Nancy Travis (Posljednja crta obrane/Last Man Standing, 2011.-2021.), Tamala Jones (Castle, 2009.-2016.), Amy Acker (9-1-1: Teksas/9-1-1: Lone Star, 2020.-danas), Drew Powell (Gotham, 2014.-2019.), Skywalker Hughes (Joe Pickett, 2021.-danas) i Emily Mitchell (Žene govore/Women Talking, 2022.).

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     Ordinary Angels režirao je Jon Gunn (Slučaj za Krista/The Case for Christ, 2017.; The Week, 2014.) prema scenariju Meg Tilly koja je glumila u filmu Božja službenica Agnes (Agnes of God, 1985.) i Kelly Fremon Craig, redateljice ovogodišnjeg filma Are You There God? It’s Me, Margaret.

     Objašnjavajući što ju je priviklo ulozi problematične frizerke, 49-godišnja Hilary Swank, istaknula je “prekrasnu istinitu priču”.

     “Upravo su ovakve  istinite priče najbolji podsjetnik da su anđeli posvuda među nama. A ta vjera, nada, hrabrost i pozitivnost moćno su gorivo za čuda”, zaključila je Swank,a slično razmišlja i njezin kolega, Alan Ritchson.

     “Kao optimist, vjerujem u ono najbolje u ljudima i mislim da nas je ponekad samo potrebno podsjetiti što možemo učiniti zajedno. Upravo zato me je i privukao ovaj film”, rekao je Ritchson, a na snažnu poruku filma osvrnuo se i redatelj Jon Gunn.

     “Priča o Sharon Stevens i obitelji Schmitt snažan je podsjetnik da je pomaganje drugima način na koji liječimo sami sebe. Trenutno se ne mogu sjetiti poruke koju bih radije podijelio sa svijetom”, rekao je  Gunn.

     O autoru

     O autoru