Eddie Murphy je spreman opet biti Magarac

“Spreman sam za snimanje novog Shreka. Učinio bih to u dvije sekunde. Voolim Magarca”, kazao je slavni američki komičar Eddie Murphy. Time je najavio ono što brojni obožavatelji priželjkuju, novi crtić o zelenom Ogru, ali i potaknuo na razmišljanje o samostalnom filmu o brbljavom Magarcu.

Prošlo je više od dvadeset godina od kada je u kina došao Shrek. Dosad su napravljena čak četiri animirana filma o događajima zelenog Ogra i njegove družine, ali brojnoj publici to nije dovoljno. Među onima koji bi htjeli vidjeti još šaljivih avantura iz Shrekovog svijeta je i – Eddie Murphy, glumac koji je dao glas zabavnom Magarcu u sva četiri nastavka.

„Apsolutno bih otvoren za snimanje novog Shreka. Učinio bih to za dvije sekunde. Volim Magarca”, rekao je Murphy u intervjuu za Etalk. “Snimili su filmove o Mačku u čizmama. Rekao sam: ‘Trebali su snimiti film o Magarcu. Magarac je smješniji od Mačka u čizmama. Mislim, volim Mačka u čizmama, ali on nije smiješan kao magarac’.”

Sve ovisi o DreamWorks Animation

Kada je novinar upitao Murphyja je li spreman potegnuti neke veze kako bi potaknuo na snimanje filma, slavni komičar reagirao je bez zadrške.

„To ovisi o studiju DreamWorks Animation. Oni moraju željeti novi film. DreamWorks, ako želite napraviti film, nazovite me. Spreman sam. Čekam i želim biti opet Magarac“, rekao je Eddie Murphy.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     Shrek je u kina došao 2001. i odmah je postao golemi hit. Zelenom Ogru glas je dao Mike Myers, njegova družica Fiona je Cameron Diaz, a njihov sarkastični suputnik Magarac svoj glas duguje Eddieju Murphyju. Četvrti dio serijala, Shrek uvijek i zauvijek, premijerno je prikazan još 2010. godine. Nakon toga Shrek se otišao malo odmoriti, a štafetu je preuzeo Mačak u čizmama, lik koji se prvi put pojavio u filmu Shrek 2.

     Odlične kritike za Mačka

     Krajem prošle godine Mačak u čizmama: Posljednja želja pokazao je da autori nisu ostali bez inspiracije. Ne samo da je crtić odlično prošao u kinima, zasad je zaradio više od 330 milijuna dolara, nego je i oduševio kritičare. Na stranici Rotten Tomatoes, koja skuplja brojne kritike, ima sjajnu ocjenu od 95 posto pozitivnih recenzija.

     Tek treba vidjeti kako će producenti iz Dreamworks Animation reagirati na molbu Eddieja Murphyja.

     O autoru

     O autoru