Diane Keaton predvodi glumačku ekipu filma ‘Arthur’s Whiskey’

Diane Keaton koju ćemo uskoro gledati u Klubu zadovoljnih žena 2 predvodi glumačku postavu komedije u kojoj glumi, između ostalih, s Patricijom Hodge, Davidom Harewoodom te pjevačkim snagama Lulu i Boyjem Georgeom.

Oskarovka Diane Keaton, dobitnica nagrade “Laurence Olivier” Patricia Hodge, zvijezda serije Homeland David Harewood, škotska pjevačica Lulu te pop ikona osamdesetih Boy George čine glumačku postavu komedije Arthur’s Whiskey koja će biti predstavljena na Filmskom festival u Cannesu.

Film je režirao britanski redatelj Stephen Cookson, scenarist je Alixis Zegerman, a uz prije spomenute, u filmu glume i Hayley Mills (Zamka za roditelje/ The Parent Trap, 1998.), Bill Paterson (Zmajeva kuća/House of the Dragon, 2022.), Adil Ray (BBC-jev sitcom Citizen Khan) te pobjednik britanske inačice reality showa RuPaul’s Drag Race Lawrence Chaney.

Eliksir mladosti

U filmu je riječ o Joan koju nakon smrti njezinog muža šokira otkriće da je izumio eliksir mladosti. Dijeleći ga sa svoje dvije prijateljice, tri žene žive punim plućima uživajući u zabavi i alkoholu, ali ubrzo shvaćaju da se kao mlade žene ne snalaze najbolje u modernom svijetu…

“Suradnja s nevjerojatno talentiranom glumicom kao što je dobitnica Oscara Diane Keaton ostvarenje je sna,” rekao je Cookson, a iz produkcijske kuće Arclight Films koja ima prava za prodaju filma poručili su da je riječ je urnebesno komediji, ali i univerzalnoj priči o drugoj šansi.

Uz redatelja Cooksona, produceti su i Peter Keegan te Pippa Cross.

O autoru

O autoru