Gru i Malci se vraćaju u prvom traileru za ‘Gru i Malci: Neustrašivi špijuni’

Čekanju je kraj, jer prvi trailer za nadolazeći Illuminationov ‘Gru i Malci: Neustrašivi špijuni’ je stigao – a to znači da i odbrojavanje do izlaska filma može početi.

Prošlo je 7 godina otkako je Gru postao dobar u trećem nastavku popularne franšize o superzlikovcima, plišanim jednorozima i Malcima, a ove godine stiže i novi film. Prvi trailer pogledajte odmah ispod.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     Povratak najuspješnije franšize animiranog filma

     Illuminationovi filmovi o Gruu i Malcima najuspješnija je franšiza animiranih filmova ikad s 4,6 milijardi dolara svjetske zarade. Franšiza se sastoji od pet filmova, od čega su tri iz glavnog serijala o Gruu, a dva spin-offa prate zgode i nezgode svima omiljenih Malaca. Posljednji film franšize bio je Malci: Kako je Gru postao Gru (Minions: The Rise of Gru, 2022.) koji je u post-pandemijsko vrijeme u kinima ostvario 940 milijuna dolara svjetske zarade, te je bio jedan od najuspješnijih filmova godine, kako u svijetu, tako i u Hrvatskoj.

     Dok je Malci: Kako je Gru postao Gru prikazao uspon mladog superzlikovca, u novom filmu Gru i Malci: Neustrašivi špijuni (Despicable Me 4), Gru je život zlikovca ostavio iza sebe, osnovao obitelj koja je svaki put sve veća i član je AVL lige koja se bori protiv zlikovaca. Naravno, u svemu tome mu pomažu Malci. Pomaganje možda nije prava riječ, ali u svakom slučaju, Malci su uvijek ovdje da oraspolože sve prisutne. I naljute Grua.

     Gru i Malci: Neustrašivi špijuni
     Gru Junior odlučio je tati zadati prave muke (Foto: Universal Pictures)

     Radnja filma i glumci

     Steve Carrell se vraća ulozi Grua, i pridružuje mu se Kristen Wiig koja daje glas Gruovoj ženi Lucy, a ni ovaj puta ne manjka poznatih imena iz svijeta komedije. Will Ferrell daje glas novom glavnom zlikovcu, Maximeu Le Malu, dok je Carellov stari prijatelj iz The Daily Showa Stephen Colbert također u glumačkoj postavi, zajedno sa Sofijom Vergarom, Steve Cooganom, Joey King, i naravno Pierre Coffinom koji daje glas Malcima.

     Službeni sinopsis filma glasi: “Nakon ljetnog blockbustera iz 2022., Illuminationovog ‘Malci: Kako je Gru postao Gru’, koji je zaradio gotovo milijardu dolara diljem svijeta, najveća globalna animirana franšiza u povijesti sada počinje novo poglavlje kad Gru i Lucy i njihove djevojčice – Margo, Edith i Agnes – pozdravljaju novog člana obitelji Gru, Grua Juniora, koji je usmjeren na mučenje svog oca. Gru se suočava s novim neprijateljem Maxime Le Malom i njegovoj femme fatale djevojci Valentini, i obitelj je prisiljena krenuti u bijeg.”

     Gru i Malci: Neustrašivi špijuni najavljen je za izlazak u kina 3. srpnja.

     O autoru

     O autoru