Dave Bautista predvodio zvijezde na premijeri filma ‘Netko kuca na vrata kolibe’

U New Yorku je premijerno predstavljen nova horor misterija M. Nighta Shyamalana Netko kuca na vrata kolibe. Pogledajte kako su se predstavili glavni glumci predvođeni Daveom Bautistom.

Premijera filma Netko kuca na vrata kolibe nije održana u trošnoj kolibi, već u prestižnoj dvorani Rose Hall u New Yorku. Sasvim primjereno za novi spektakl M. Nighta Shyamlana za koji predviđaju da će ovaj vikend svrgnuti blockbuster Avatar s trona najgledanijih filmova u SAD-u.

Zvijezda – Dave Bautista

Glavna zvijezda na premijeri nije bio, pak, redatelj Shylaman, već glavni glumac Dave Bautista. Šarmantni bivši kečer, koji polagano postaje golema hollywoodska zvijezda, predvodio je glumačku ekipu u kojoj su još Jonathan Groff, Ben Aldridge, Nikki Amuka-Bird i Abby Quinn. Posebnu pažnju privlačila je ipak djevojčica Kristen Cui, koja u filmu ima značajnu ulogu.

Radnja filma slijedi situirani par, Andrewa (Groff) i Erica (Aldridge), s njihovom posvojenom kćeri Wen (Cui). Oni odlaze na odmor u kolibu u šumi. Idilični obiteljski odmor ne traje dugo jer njihovoj kćeri prilazi čovjek (Bautista) i govori kako se mora sprijateljiti s njom i njenim očevima, te mu se slama srce zbog onoga što mora učiniti. Nakon što on i još troje ljudi provale Andrewu, Ericu i Wen u kolibu, drže ih kao taoce te im govore kako imaju važan posao za obaviti, možda i najvažniji u povijesti svijeta. Obitelj mora napraviti izbor, a ako ne učine to, biti će izazvana apokalipsa.

Pogledajte kako je bilo na premijeri

Foto: Jason Mendez/Getty Images for Universal Pictures

Netko kuca na vrata kolibe u hrvatska kina dolazi 9. veljače.

O autoru

O autoru