Dave Bautista: “Ovo je uloga koju sam čekao”

U kratkom promotivnom filmu, američki glumac Dave Bautista govori o snimanju novoga filma Netko kuca na vrata kolibe, a u predstavljanju mu se pridružuje i redatelj M. Night Shyalaman.

Kada je prije desetak godina prelazio iz profesionalnog hrvanja u glumačke vode, malotko je mogao pomisliti da će Dave Bautista biti ovoliko uspješan. Da, u ringu je bio golema zvijezda. No, bili su i drugi, pa ispred kamera nisu napravili ništa uzbudljivo.

Najizazovnija uloga

Danas je dani profesionalnog hrvanja iza 54-godišnje zvijezde, a njegova hollywoodska karijera kao da je tek počela uzimati zamah. Dave Bautista ima glavnu ulogu u misterioznom hororu Netko kuca na vrata kolibe, koja u kina dolazi 9. veljače. Kao što i sam kaže – to je dosad njegova najizazovnija uloga.

„Ovo je doslovno uloga koju sam čekao. Morao sam se dokazati i pokazati svoju vrijednost“, kazao je Bautista u kratkom filmu o snimanju filma Netko kuca na vrata kolibe.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     „Film prati obitelj, par koji je posvojio dijete i sada su na odmoru. Njihov dom napadaju četiri stranca koji od njih traže da se žrtvuju, da spase čovječanstvo. Spase svijet od apokalipse“, kratko je opisao Bautista radnju filma.

     Zapleti koji privlače gledatelje

     Misteriozna priča novo je djelo redatelja M. Nighta Shyamalana, koji se i proslavio s takvim zapletima. Od Šestog čula, s kojim je prvi put i privukao pažnju gledatelja 1999., Shyamalan redovito intrigira publiku. Filmski hitovi poput Zaselka, Znakovi, te Glass i Ostarjeli privlače gledatelje u kina. Zato i nije čudno što je upravo Netko kuca na vrata kolibe prvi film koji je nakon sedam tjedana uspio svrgnuti Avatara s top liste najgledanijih u SAD-u.

     Uz Bautistu, glavne uloge u filmu tumače Jonathan Groff (Hamilton, Matrix uskrsnuća, Psihologija ubojica), Rupert Grint (franšiza Harry Potter, Servant, Moonwalkers), Ben Aldridge (Pennyworth, Naša cura, Fleabag), Nikki Amuka-Bird (Ostarjeli, Moj osobni rat, Povijest Davida Copperfielda), William Ragsdale (Moj susjed je vampir, Zamjena, Žetva), Abby Quinn (Nakon vjenčanja, Lud za tobom, Male žene) i Kristen Cui kojoj je ovo prva uloga.

     O autoru

     O autoru