Zvijezda ‘Rustina’ želio bi biti negativac u ‘Jamesu Bondu’

Govoreći o ulogama koje bi želio tumačiti, Colman Domingo, spomenuo je franšizu koja se trenutačno nalazi u ‘vakuumu’.

Prva glavna uloga u dugometražnom filmu i prva nominacija za Oscara u kategoriji najboljeg glumca – skor je to svestranog Colmana Dominga koji je laskavu nominaciju dobio za ulogu u biografskom filmu Rustin, redatelja Georgea C. Wolfea.

Novinarima je to i više nego dobar razlog za uputiti mu niz pitanja među kojima se našlo i ono kakve bi uloge želio tumačiti u budućnosti.

“Volio bih raditi s Yorgosom (Lanthimosom) u nečemu kao što su Uboga stvorenja (Poor Things, 2023.) ili biti negativac u Jamesu Bondu“, rekao je za Variety Domingo dodavši da ga ne zanimaju uloge kakve je do sada tumačio.

Ali iz Euforije

A do sada smo mogli gledati u filmovima Lincoln (2012.), 42 (2013.), Selma (2014.), Ulica Beale (If Beale Street Could Talk, 2018.), Zola (2020.), Ma Rainey: majka bluesa (Black Bottom Ma Rainey, 2020.), Candyman (2021.) i The Colour Purple (2023.). Osim toga, gledamo ga i kao Alija u HBO-ovoj seriji Euforija (Euphoria, 2019.-danas), a uskoro i u Drive-Away Dolls, filmu Ethana Coena koji se u američkim kinima očekuje 23. veljače 2024.

Do tada, Dominga je, na Netflixu, moguće gledati kao Rustina, a hoće li zlatnog kipića i osvojiti, doznat ćemo 11. ožujka.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     Podsjetimo, Uz Colmana Dominga, za Oscarau kategoriji za najboljeg glumca nominirani su i Bradley Cooper (Maestro), Paul Giamatti (The Holdovers), Cillian Murphy (Oppenheimer) i Jeffrey Wright (American Fiction).

     Bond “na odmoru”

     Što se pak Jamesa Bonda tiče, odnosno toga hoće li mu se ostvariti želja te ćemo ga gledati u ulozi “problema” koji slavni agent mora riješiti, morat ćemo, čini se, pričekati duže vrijeme. Naime, posljednji film o Jamesu Bondu, Za smrt nema vremena (No Tine To Die)  objavljen je 2021. U njemu smo Daniela Craiga šesti put gledati kao agenta 007 te je to ujedno bio i njegov oproštaj od ove uloge.

     Još uvijek nije poznato tko će ga naslijediti, kao ni što će činiti okosnicu nove priče. Producentica franšize Barbara Broccoli krajem listopada prošle godine rekla je da odgovore na ta dva pitanja još nisu počeli tražiti.

     O autoru

     O autoru