‘Christopher Robin’: Nova serija s Winnie the Poohom, drogom, portalima i životinjama koje pričaju

Nova serija usmjerena na odraslu publiku sadržavati će likove iz svijeta medvjedića Winnie the Pooha i portal koji se otvara uz pomoć konzumacije droge.

Winnie the Pooh: Krv i med (Winnie the Pooh: Blood and Honey) bila je prva snimljena verzija koja je prikazala popularne likove knjiga za djecu A. A. Milnea u potpuno drukčijem, krvoločnijem svjetlu i stekla popularnost isključivo zbog takvog prikaza inače prijateljski nastrojenih likova Winnie the Pooha i Praščića.

Prelazak likova u javno vlasništvo otvorilo je niz mogućnosti za sve filmaše

Snimanje takvog filma bilo je moguće jer su svi likovi iz knjige prešli u javno vlasništvo, a Variety izvještava kako dolazi novi projekt s tim likovima na kojem rade Boat Rocker Studios i Bay Mills Studios. Nova serija zvat će se Christopher Robin,  a za ovu adaptaciju priče iz javnog vlasništva govori se da je kombinacije igrane serije i animacije, i namjerava biti usmjerena isključivo za odraslu publiku.

Winnie the Pooh: Krv i med 2023
Scena iz filma Winnie the Pooh: Krv i med (Foto: Jagged Edge Productions)

U seriji, “Christopher Robin razočarani je Njujorčanin koji prolazi kroz životnu krizu u svojim kasnim dvadesetima uz pomoć čudnih životinja koje govore i žive s druge strane portala koji se otvara uz pomoć konzumacije droge, a  nalazi se izvan njegovog napuštenog stambenog kompleksa, Hundred Acres.”

Nova serija je više naklonjena komediji nego hororu

Conrad Vernon (Shrek 2, 2004., Obitelj Addams, 2019.) režira pilot epizodu i izvršni je producent serije. Charlie Kesslering (The Late Late Show with James Corden, 2015.) napisao je scenarij za Christopher Robina i isto tako će biti izvršni producent. Nick Nantell (Putovanje u središte Zemlje, 2008., Broj 23, 2007.) je izvršni producent za Boat Rocker zajedno sa Shamierom Andersonom (John  Wick 4, 2023., Invazija, 2021.)i Stephanom Jamesom (21 most, 2019., Ulica Beale, 2018.) za Bay Mills. Holly Hubsher nadgleda projekt za Bay Mills, a koji trenutno imaju prvenstvo otkupa naslova od Boat Rockera.

Samo je nekoliko likova koji su veće ikone i poznatiji su diljem svijeta po svojim zajedničkim avanturama od Christophera Robina i Winnie-the-Pooha,” rekao je Nantell. “Zahvalni smo što radimo s timom Bay Millsa, Charliejem Kessleringom i Conradom Vernonom na projektu koji ove likove vodi na nova, neočekivana i doista smiješna mjesta.”

Winnie the Pooh (2011)
Scena iz filma Medvjedić Winnie (Foto: Walt Disney Studios)

Za Winnie the Pooha i ostale likove sad je sve moguće

Anderson i James su još rekli kako “ovaj projekt uzima sve što mislite da znate o Christopheru Robinu i Winnie-the-Poohu i stvara nešto potpuno svježe i neosporivo smiješno. Uzbuđeni smo što smo partneri s Boat Rockerom, Charliejem i Conradom na ovom putovanju u istinski kreativan prostor gdje je za ove likove sve moguće.”

Za razliku od Winnie the Pooh: Krv i med, nova serija se doima kako je naklonjena više komediji nego hororu, te na njemu radi ekipa koja iza sebe ima višemilijunske uspješne projekte velikih studija, ali u oba naslova je jedna stvar zajednička – usmjereni su na odrasliju publiku. Krv i med bio je niskobudžetan horor koji je na uloženih približno 100 tisuća dolara zaradio 5,2 milijuna dolara.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     O autoru

     O autoru