‘Vrisak 7’: Redatelj je dao otkaz i nazvao posao ‘noćnom morom’

Nakon mnogih drama iza kulisa ‘Vriska 7’, i redatelj Christopher Landon je napustio uspješnu horor franšizu.

Za redatelja Christophera Landona koji je trebao režirati nadolazeći Vrisak 7 (Scream 7), posao iz snova postao mu je noćna mora.

Studijska drama na filmu ‘Vrisak 7’

Redatelj filmova Freaky (2021.) i serijala Sretan dan smrti (Happy Death Day) Christopher Landon je za režiranje novog poglavlja popularne horor franšize Vrisak rekao kako mu je to posao iz snova. No kako su se počeli pojavljivati problemi iza kamera, taj posao se “pretvorio u noćnu moru“.

Ono na što Landon vjerojatno aludira je vijest koja je dospjela u javnost sredinom studenog kako se glavne zvijezde revitalizirane franšize, Melissa Barrera i Jenna Ortega, neće vratiti svojim ulogama. Barrera je otpuštena zbog “kontroverznih objava” na društvenim mrežama vezanim za trenutni sukob Palestine i Izraela, dok Ortegin pun raspored snimanja nije dopuštao vratiti se njenom liku. Na kraju su se pojavili izvori koji tvrde kako u Orteginom slučaju to nije istina, već da je tražila daleko veću plaću za povratak njenom liku – sa šesteroznamenkaste cifre na sedmeroznamenkastu. To se studiju naravno nije svidjelo i odlučili su nastaviti bez obje glumice.

Vrisak 6
Melissa Barrera i Jenna Ortega se ne vraćaju za ‘Vrisak 7’ (Foto: Paramount)

‘Bio je to posao iz snova koji se pretvorio u noćnu moru’

Sada je Vrisak 7 ostao i bez redatelja koji je svoje iskustvo ukratko podijelio na X-u.

Pretpostavljam da je sada dobar trenutak kao i svaki drugi da objavim kako sam službeno napustio ‘Vrisak 7’ prije par tjedana. To će neke razočarati, a druge oduševiti. Bio je to posao iz snova koji se pretvorio u noćnu moru. I srce mi se slamalo zbog svih uključenih. Svih. Ali vrijeme je da se krene dalje. Nemam više ništa za dodati razgovoru osim što se nadam da će Wesovo naslijeđe napredovati i uzdići se iznad buke podijeljenog svijeta. Ono što su on i Kevin stvorili je nevjerojatno i bio sam počašćen što sam čak i nakratko osunčan njihovim sjajem.”

Za sad se još ništa ne zna tko bi mogao biti novi redatelj, niti u kojem smjeru bi franšiza mogla krenuti s obzirom na ovako velike promjene. U jednom trenutku su se pojavile glasine kako bi novi Vrisak mogao vratiti Neve Campbell (koja je napustila franšizu zbog premale plaće) i njenog filmskog muža Patricka Dempseya, no ništa još nije potvrđeno. Kako je sve skupa krenulo, studiju bi možda bilo bolje ostaviti franšizu na miru, ali s obzirom na odličnu zaradu posljednja dva nastavka – to sigurno neće biti slučaj.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     O autoru

     O autoru