Skoro pa glavna uloga – Britney Spears oduševila na audiciji za film ‘Bilježnica’ u nikad do sad viđenoj snimci

Da Britney Spears, jedna od najpoznatijih glazbenih zvijezda može odlično pjevati i plesati svi znaju, ali nadglumiti Scarlett Johannson i Amy Adams – to je nešto novo.

Svi zaljubljenici u romantične drame svrstavaju film Bilježnica (The Notebook, 2004.) u jedan od najboljih filmova tog žanra, no uz Ryana Goslinga je u filmu umalo glumila Britney Spears a ne Rachel McAdams.

Britney Spears je nadmašila Amy Adams, Claire Danes i ostale glumice

Britney Spears je uvjerljivo jedna od najvećih glazbenih pop ikona koja je osvajala glazbene top ljestvice i krasila zidove svake tinejdžerske sobe. Zadnji album je izdala prije 7 godina, i danas su vijesti vezane za glazbenu ikonu većinom vezane za njen privatan život nego za glazbenu ili kratku glumačku karijeru.

Glumačka karijera Britney Spears mogla je krenuti u potpuno drugom smjeru da je uspjela dobiti glavnu žensku ulogu u klasiku romantičnih filmova Bilježnica redatelja Nicka Cassavetesa, i skoro joj je uspjelo. Kako prenosi The Daily Mail, casting redatelj Matthew Barry je snimku držao skrivenom 21 godinu, da bi ju napokon pustio u javnost i pokazao kako je Britney uspjela njega i sve producente ostaviti bez teksta svojom emotivnom izvedbom Allie.

Video Britney Spears na audiciji za Bilježnicu pogledajte OVDJE.

Prema Barryju, pjevačica je uspjela nadglumiti Scarlett Johansson, Amy Adams, Jessicu Biel i Claire Danes koje su isto tako bile na audiciji. U videu, Britney izvodi scenu dok Ryan Gosling iza kamere čita svoj tekst.

Britney Spears ili Rachel McAdams?

Svi su se složili za odabir pop zvijezde u ulozi Allie, no tada je Rachel McAdams stala pred kameru i uloga je na kraju ipak otišla McAdams bez koje je danas nemoguće zamisliti ovaj romantični klasik.

Britney nije bila samo dobra – bila je fenomenalna… Bila je to teška odluka. Britney nas je sve oduševila. Čeljusti su nam bile na podu. Oduševio sam se. Apsolutno oduševio. Tog je dana donijela svoju top formu,” rekao je Barry prisjećajući se audicije za film koja se održala 18. kolovoza 2002. u Los Angelesu.

Crossroads
Britney Spears, Taryn Manning, iZoe Saldana u filmu ‘Zauvijek prijateljice’ iz 2002. godine (Foto: Filmco Enterprises)

Prije nekoliko dana, za magazin People i sama Britney Spears se prisjetila audicije za Bilježnicu i svoje ranije uloge u Zauvijek prijateljice (Crossroads, 2002.) gdje ni privatno nije mogla izaći iz svog lika. “Casting za ‘Bilježnicu’ ostao je na meni i Rachel McAdams, i mada bi bilo zabavno ponovno se povezati s Ryanom Goslingom nakon našeg vremena u ‘Mickey Mouse Club’, drago mi je što to nisam učinila“, rekla je pjevačica.

Pretpostavljam da postoje ljudi na polju glume koji su se nosili s nečim takvim, gdje su imali problema odvojiti se od lika. Nadam se da se nikad više neću približiti tom profesionalnom riziku. Zbrkano je živjeti tako, biti napola ti, a napola izmišljeni lik. Nakon nekog vremena više ne znaš što je stvarno.”

U filmu Bilježnica, siromašan, ali strastven mladić zaljubljuje se u bogatu mladu ženu, dajući joj osjećaj slobode. Međutim, socijalne razlike ubrzo staju na put njihovoj ljubavi.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     O autoru

     O autoru