Hoće li Austin Butler glumiti u Mannovoj ‘Vrućini 2’?

Baš kao i svojedobno Adam Driver, i Austin Butler u posljednje se vrijeme spominje kao izgledni glumac u Vrućini 2, nastavku kultnog filma iz 1995. No, zvijezda Elvisa, vješto izbjegava odgovoriti na sve mu češće postavljano pitanje.

Gledali smo ga u Dini: Drugi dio (Dune: Part Two, 2024.), s nestrpljenjem očekujemo 27. lipnja kad u hrvatska kina dolaze Bajkeri (Bikeriders, 2023.) u kojem tumači mladog karizmatičnog člana motociklističke bande. Istovremeno pratimo i vijesti o modernom vesternu redatelja i scenarista Arija Astera, Eddington, čije je snimanje završeno u svibnju, a u kojem glumi uz Joaquina Phoenixa, Pedra Pascala i Emmu Stone. On je Austin Butler i, uz sve nabrojane važne uloge u filmovima ima i onu u glasinama o nastavku kultnog filma redatelja Michaela Manna. Riječ je dakako o nastavku kriminalističkog filma Vrućina (Heat, 1995.), a da stvar bude bolja, na direktno pitanje o tom angažmanu,32-godišnji glumac koji je 2022. tumačio naslovnu ulogu u Elvisu, nije želio odgovoriti. .

Naime, posegnuo je za uobičajenom frazom CIA-e te rekao da “ne može ni potvrditi ni zanijekati” hoće li glumiti u Mannovoj Vrućini 2. Novinari, dakako, nisu tu stali, pa su ga pitali što njemu osobno znači film iz 1995., a njegov odgovor mnogi su protumačili kao još jedan od razloga zašto bi govorkanja o njegovoj ulozi u tom filmu mogla biti istinita.

“Iz perspektive glumca, mogu reći da film ima neke od najboljih izvedbi. Primjerice, scena u restoranu u kojoj su Robert De Niro i Al Pacino je legendarna. Posvećenost Michaela Manna detaljima i njegovo stremljenje autentičnosti svakako inspiriraju. Da, mislim da je to film koji je uvelike utjecao na mnoge od nas da postanemo glumci”, birao je riječi Butler.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     I jednom ranijeg razgovoru s novinarima jako je pazio na koji način će odgovoriti na pitanje hoće li glumiti u Vrućini 2:

     “Pa, volim Michaela Manna! Imam spreman odgovor na ovo pitanje. Reći su samo da volim  Michaela Manna, volim prvi film, volim Vala Kilmera. Mann je nevjerojatan filmaš”, rekao je tada Butler.

     Michael Mann i Reed Farrel Coleman napisali su roman “Heat 2” koji je objavljen 2022., Mann je nakon što je završio film Ferrari (2023.), najavio da je Vrućina 2 njegov sljedeći filmski projekt. Bit će to adaptacija spomenutog romana, a snimanje bi trebalo početi u jesen ove godine.

     O glumačkoj postavi Mannovog filma već se priča neko vrijeme. Kao jedan od izglednih glumaca spominjao se i Adam Driver koji je tumačio glavnu ulogu u Mannovom posljednjem filmu, Ferrari, no ni to nagađanje do danas nije potvrđeno.

     O autoru

     O autoru