U prvom traileru za ‘Izazov života’ Mark Wahlberg i pas kreću na putovanje džuglom

Izašao je prvi trailer za istinitu, inspirativnu priču o profesionalnom trkaču i čupavom prijatelju kojeg je stekao na utrci dugoj 700 km u Južnoj Americi.

Prijateljstvo čovjeka i psa je nešto posebno i neraskidivo, a to je saznao pustolovni trkač Mikael Lindnord kad je 2014. na utrci dugoj 700 kilometara upoznao psa lutalicu Arthura. Trailer za film o njihovoj priči pogledajte niže.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     ‘Arthur: Pas koji je prešao džunglu da pronađe dom’

     Mark Wahlberg glumi Lindnorda (ovdje nazvanog Michael Light) u filmu snimljenom prema knjizi Arthur: Pas koji je prešao džunglu da pronađe dom (Arthur: The Dog Who Crossed the Jungle to Find a Home), a koju su napisali Mikael Lindnord i Val Hudson.

     Tijekom deset dana i 435 milja, neraskidiva veza iskovana je između profesionalnog pustolovnog trkača Michaela Lighta (Mark Wahlberg) i otrcanog uličnog psa imena Arthur. Temeljen na nevjerojatnoj istinitoj priči, ‘Arthur the King’ prati Lighta, očajnički tražeći posljednju priliku za pobjedu, dok uvjerava sponzora da podupre njega i tim sportaša za Svjetsko prvenstvo pustolovnih utrka u Dominikanskoj Republici. Dok je tim gurnut do krajnjih granica izdržljivosti u utrci, Arthur redefinira što pobjeda, odanost i prijateljstvo doista znače,” glasi službeni sinopsis filma.

     Arthur the King
     Poster filma ‘Arthur the King’ (Foto: Lionsgate)

     Arthur je pronašao novi dom i postao član Mikaelove obitelji

     Arthur je na kraju s Mikael Lindnordom i njegovom obitelji proveo 6 sretnih godina, te je komentirao kako je bilo kad ga je vratio sa sobom u Švedsku. “Arthur je postao dio naše obitelji čim je ušao na prednja vrata naše kuće… spavao je cijelu noć kao da [je] živio s nama oduvijek“.

     Arthurova prekrasna duša dirnula je mnoge ljude, a za nas u obitelji on je bio najbolji član obitelji o kojem možete sanjati. Bio je poput anđela čuvara našoj djeci.” Arthur je nažalost preminuo krajem 2020. godine, samo šest tjedana prije početka snimanja filmske priče o njemu.

     Izazov života (Arthur the King) režira Simon Cellan Jones s kojim Mark Wahlberg ima još jedan nadolazeći projekt, akcijsku komediju The Family Plan. “Imao sam dovoljno sreće raditi s Markom na dva filma, bili su to potpuno različiti projekti i iskustva, ali imali su jednu zajedničku stvar – bilo je zadovoljstvo raditi s Markom na oba!,” rekao je Jones.

     U filmu osim Marka Wahlberga glume Simu Liu, Juliet Rylance, Nathalie Emmanuel, Ali Suliman, i Paul Guilfoyle. Arthur the King najavljen je za izlazak u kina u ožujku 2024.

     O autoru

     O autoru