‘Ant-Man i Wasp: Kvantumanija’: Nakon Thanosa, dolazi Kang Osvajač

Ove veljače Marvelova Faza 5 počinje s putovanjem kroz Kvantni svemir i predstavljanjem novog zlikovca koji će potpuno izmijeniti svijet superheroja i samog Ant-Mana

Partneri superjunaci Scott Lang i Hope Van Dyne vraćaju se kako bi nastavili uzbudljive pustolovine kao Ant-Man i Wasp. Scott Lang i Hope Van Dyne, zajedno s Hopeinim roditeljima Hankom Pymom i Janet Van Dyne, te njegovom kćeri Cassie Lang, istražuju Kvantno carstvo u kojem komuniciraju s neobičnim stvorenjima i upuštaju se u avanturu koja nadilazi granice onoga što su mislili moguće.

Nakon što su Osvetnici: Završnica (Avengers: Endgame, 2019.) i Spider-Man: Daleko od kuće (Spider-Man: Far From Home, 2019.) zaključili priču koja se protezala punih 11 godina kroz 23 filma, obožavatelji su se pitali tko može upotpuniti mjesto glavnog negativca Thanosa iz prijašnjih filmova.

Ant-Man i Wasp: Kvantumanija
Paul Rudd i Kathryn Newton u filmu Ant-Man i Wasp: Kvantumanija © Marvel Studios

Odgovor je dobiven u Marvelovoj TV seriji Loki (2021.) gdje se po prvi puta pojavio Kang Osvajač, tj. pojavilo se jedno od njegovih mnogih utjelovljenja iz drugog svemira: He Who Remains (Onaj koji opstaje – u slobodnom prijevodu). He Who Remains je Kangova verzija koja nastoji zaustaviti Osvajačeva nastojanja u porobljavanju svih dimenzija.

I sada, u Ant-Man i Wasp: Kvantumanija (Ant-Man and the Wasp: Quantumania) Scott Lang se suočava s Kangovom verzijom koja uništava i osvaja svjetove i dimenzije. Ili se barem tako čini prema traileru i trenutno dostupnim informacijama prije izlaska filma, budući da Kang ima mnoštvo svojih verzija iz drugih svjetova i svaka je gora i okrutnija od one prethodne.

Ant-Man i Wasp: Kvantumanija
Jonathan Majors u filmu Ant-Man i Wasp: Kvantumanija © Marvel Studios

Za to kako će izgledati prvi sukob Ant-Mana i Kanga, pobrinuo se redatelj Peyton Reed koji je režirao i prva dva Ant-Man filma. Stoga je lako zaključiti da uz inventivnu akciju i emotivnu priču o obitelji možemo očekivati i humor koji je u dosadašnjim nastavcima bio najbolji od svih Marvelovih filmova.

Glavne uloge u filmu tumače Paul Rudd (Čovječe, volim te, 2009., Mentori za nevolje, 2008.), Evangeline Lilly (Izgubljeni, 2004., franšiza Hobit), Michael Douglas (Lov na zeleni dijamant, 1984., Sirove strasti, 1992.), Michelle Pfeiffer (Ispod površine, 2000., Opasne misli, 1995.), Jonathan Majors (Lovecraftova zemlja, 2020., Da 5 Bloods, 2020.), Bill Murray (franšiza Istjerivači duhova, Beskrajni dan, 1993.) i Kathryn Newton (Freaky, 2020., Neće moći ove noći, 2018.).

U kinima od 16.02.

Trailer:

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     GLUMCI: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Jonathan Majors, Bill Murray, Kathryn Newton
     REŽIJA: Peyton Reed
     SCENARIJ: Jeff Loveness, Jack Kirby (tvorac likova)
     PRODUCENTI: Kevin Feige, Stephen Broussard
     IZVRŠNI PRODUCENT: Kevin de la Noy
     ŽANR: akcija, komedija, avantura, fantazija, sf

     O autoru

     O autoru