U novom filmu uz Adama Sandlera glume njegove kćeri i supruga

U komediji You Are So Not Invited To My Bat Mitzvah glavnu ulogu tumači Sunny Sander, a njezinu (i) filmsku sestru Sadie Sandler, dok je Adam Sandler očinsku ulogu preuzeo i u filmu. Tek se majka Jackie našla na “suprotnoj” strani.

Najnovija Netflixova komedija Adama Sandlera You Are So Not Invited To My Bat Mitzvah u doslovnom je smislu – obiteljska. Naime, osim temom odrastanja, film ovaj epitet zaslužuje i činjenicom da u njoj glumi cijela obitelj poznatog komičara – kćeri Sunny Sandler i Sadie Sandler te supruga Jackie Sandler.

Film je snimljen prema istoimenom romanu Fione Rosenbloom objavljenom još 2005. godine, a glavnu ulogu, onu tinejdžerice Stacy Friedman, tumači Sandlerova mlađa kći Sunny.

Od najboljih prijateljica do suparnica

Stacy sa svojom najboljom prijateljicom Lydijom Rodriguez Katz pronalazi načine za nošenje s uobičajenim školskim izazovima. Naravno, u njih se ubrajaju i prve simpatije (za Stacy je to Andy Goldfarb kojeg glumi Dylan Hoffman), ali i, za Židove uobičajena, organizacija proslave  ulaska djevojke u religijsku punoljetnost  – bat-mitzve – koju su dvije obitelji planirale zajedno organizirati.

Problem nastaje kad Lydia preotme svojoj prijateljici Andyja…

Stceyina najbolju prijateljicu Lydiju Rodriguez Katz glumi Samantha Lorraine koja se do sada pojavljivala u serijama Kid Stew (2018.-2020.) i The Walking Dead: World Beyond (2020.-2021.) te filmovima The Kid Who Only Hit Homers (2021.) i The Love Advisor (2023.).

Obiteljska konstelacija iz stvarnog života uvelike je prenesena i u film pa tako Sandlerova starija kći Sadie u filmu glumi Stacyinu sestru Ronnie Friedman, a Adma Snadler njihovog oca Dannyja Friedmana. Tek se “mama Sandler” našla na “suprotnoj” strani. Naime, Jackie Sandler gledat ćemo u ulozi Gabi Rodriguez Katz, Lydijine majke.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     Ženskom dijelu obitelji Sandler to nije prvo iskustvo ispred kamera, no do sada su to bile manje uloge. Naime, Adamova supruga Jackie prvi se put pojavila u filmu Tata od formata (Big Daddy, 1999.) te u nizu drugih pa tako i ovogodišnjem Rodbina izvan zakona (The Out-Laws) u kojem je manju ulogu imala i njihova mlađa kći Sunny, a njihove kćeri pojavile su se u filmovima Hubie Halloween (2020.) i Slučajni detektivi (Murder Mystery, 2019.).

     Vjeran filmskoj supruzi

     Sandlerovu filmsku suprugu pak u filmu glumi Idina Menzel koja mu je bila “supruga” i u krimi komediji Uncut Gems (2019.), a koja je najpoznatija po tome što je u Snježnom kraljevstvu 1 i 2 (Frozen 1 i 2, 2013. i 2019.) posudila glas glavnoj junakinji Elzi.

     You Are So Not Invited To My Bat Mitzvah režirala je Sammi Cohen koja je svoj redateljski debi imala prošle godine s romantičnom komedijom za mlade Crush (2022.), a scenarij je napisala Alison Peck. Za produkciju je zadužen Sandlerova Happy Madison te Alloy Entertainment, a uz spomenute glumce, u filmu se pojavljuju i Sarah Sherman te Luis Guzmán.

     Ova je film posljednji projekt u Sandlerovom aktualnom, 250 milijuna dolara vrijednom, ugovoru s Netflixom. U sklopu tog ugovora, glumac i producent je ovoj platformi “isporučio” čak osam filmova – od  vestern parodije The Ridiculous Six (2015.) preko komedije Sandy Wexler (2017.) do hvaljenog stand-up specijala 100% Fresh (2018.).

     You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah premijerno će biti prikazan 25. kolovoza na Netflixu.

     O autoru

     O autoru